Justin Bieber ja Selena Gomez naapureiksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Selena Gomez on luonut uraa laulajana ja näyttelijänä, mutta hänet muistetaan edelleen myös poptähti Justin Bieberin ex-tyttöystävänä. Nyt neitokainen haaveilee ostavansa talon Justin Bieberin naapurista.

Selena Gomez on suunnitellut jo tovin talokauppoja, ja nyt hänen kerrotaan ihastuneen erääseen kartanoon, joka sijaitsee sattumalta samalla Calabasasin asuinalueella Justin Bieberin kodin kanssa. Aidatulla alueella asuvat myös Will Smith perheineen ja vastikään eronnut Kourtney Kardashian.

Life & Style -lehden mukaan Selena on etsinyt taloja muualtakin, mutta Calabasasin asunto on vertaansa vailla. Naisen otaksutaan tekevän pian tarjouksen talosta. Justin Bieberin asuminen samalla alueella ei tiettävästi haittaa neitokaista, koska heidän on kerrottu pitävän yllä mykkäkoulua.

Selena Gomez on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on tänä vuonna päivänvalon nähnyt Stars Dance. Hänet on nähty elokuvissa Operaatio Prinsessa, Monte Varlo, Hot Mess, Spring Breakers ja Thirteen Reasons Why.