Kokoelma seksileluja löytyi Jennifer Lawrencen sängyn alta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Lawrence julistettiin äsken Tumblr-palvelun suosituimmaksi julkkikseksi. Näyttelijätär on jälleen kuuma puheenaihe, sillä hänet nähdään parhaillaan valkokankailla Nälkäpeli: Vihan liekit -elokuvassa.

Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa vieraillut Jennifer Lawrence paljasti, että mikäli hän ei olisi näyttelijä, työskentelisi hän todennäköisesti hotellisiivoojana. Nainen nimittäin rakastaa kertomansa mukaan siivoamista ja ihmisten tavaroiden tutkimista.

Jennifer jakoi myös oman nolon kokemuksensa, kun siivooja oli löytänyt kasan seksileikeissä käytettyjä anustappeja hänen sänkynsä alta. Hän kertoi saaneensa kasan seksileluja ystävältään ikään kuin vitsinä, ja piilotti ne hätäpäissään sänkynsä alle ennen siivoojan saapumista.

– Ajattelin, että tungen nämä anustapit sängyn alle, jotta siivooja ei näkisi niitä. En uskonut, että hän olisi ymmärtänyt niiden olevan pelkkä vitsi, kaunotar selitteli.

Siivojaa oli kuitenkin putsannut myös sängyn alusen, ja pannut tapit kauniisti rasiassaan yöpöydälle. Jennifer sanoi, että olisi tahtonut kirjoittaa rasian päälle lapun, että ne eivät olleet hänen omaisuuttaan.

Jennifer Lawrence äänestettiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä ja on saavuttanut suurta ammatillista menestystä lyhyessä ajassa. Äskettäin talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla.