Oletko kömpelö? Silloin voit joutua tällaisiin tilanteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kömpelöksi ihmiseksi voidaan sanoa sellaista, joka jättää sormensa ovien väliin, kaataa maitolasit lattialle, putoaa öisin sängystä ja kaatuu sukkia pukiessaan pepulleen. Nyt BuzzFeed on koonnut kömpelöille ihmisille omistetun videonkoosteen, jossa nähdään minkälaista tohelon elämä voi äärimmillään olla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Leppoisan letkeän musiikin tahdissa esitettävällä videolla nähdään pönäkkä herra, joka edustaa tässä tapauksessa kömpelön ihmisen malliesimerkkiä. Hänelle tulee ongelmia jo sängystä herätessään, ja videon varrella seurataan tunarin epäonnisia sattumuksia päivän mittaan.

Kömpelöt ihmiset varmasti tunnistavat itsensä videolta. Oikeastaan esimerkkitapauksina nähdään kaikki mahdolliset onnettomuudet, jotka tapahtuvat useille ihmisille päivittäin. Joskus erehdykset saattavat naurattaa myös toilailijaa itseään.