Tämä toppatakki voi säikäyttää vastaantulijan – nenä ei ainakaan palellu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuulessa ja tuiskussa täytyy panostaa oikeanlaiseen pukeutumiseen, jotta pakkasherra ei pääse puraisemaan kylmästi vartalon eri sopukoita. Normaalisti paukkupakkasilla pukeudutaan siten, että pipon päälle pannaan huppu ja koko komeus kääritään tiukasti kaulaliinaan.

toppatakki19122013

Nyt kuitenkin markkinoille ovat tulleet Ai Riders On The Storm -nimisen yrityksen toppatakit, joissa on integroituna hengityssuojat ja suojalasit. Homman juju piilee hupussa, joka vedetään kiinni edestä siten, että kasvot jäävät kokonaan takin alle.

Keksintö on saavuttanut suurta suosiota netissä, ja se parhaillaan sijoittajia Euroopasta. Toppatakkeja on saatavilla useissa eri kokoluokissa ja väreissä, ja niiden hinnat vaihtelevat 90 eurosta reiluun sataseen.