Demi iskee hanskat tiskiin – ura toistaiseksi ohi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämänsä raiteilleen. Äsken hän paljasti käyttäneensä kokaiinia puolen tunnin välein, ja salakuljetti ainetta jopa lentokoneeseen.

Demi Lovato kertoi äsken olleensa hyvä manipuloimaan ihmisiä ja selvinneensä sen vuoksi usein ongelmista. Nyt nainen aikoo parantaa elämäntapansa entisestään ja aloittaa vuoden 2014 ajaksi varsinaisen kuntokuurin.

– Otan hieman taukoa töistä, mikä on hyvin tärkeää minulle. Tahdon levätä sekä henkisesti että fyysisesti ainakin kuukauden ajan, kunnes lähden kiertueelle, Lovato jutteli HollywoodLife.comille.

Demi Lovato jättää myös pestinsä The X Factorin tuomaristossa. Hän on aikaisemmin paljastanut joutuneensa lapsena koulukiusatuksi. Kaunotar kertoi tulevansa vielä kertomaan koettelemuksistaan julkisesti. Biologisen isänsä äskettäin menettänyt Demi kuvailee itseään kovikseksi, sillä hän pystyy nykyään käsittelemään elämässään tapahtuneita rankkoja asioita.