Alexander Skarsgårdille ja Prinssi Harrylle ei tarjoiltu – haisivat liian pahalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

True Blood vampyyrisarjaa tähdittävä ruotsalaiskomistus Alexander Skarsgård on mies, joka riittää monille naisille sarjan seuraamisen syyksi. Harva kuitenkaan uskoisi, että miehelle ei taannoin tarjoiltu alkohoila, koska hän haisi liian pahalle.

Kuulostaa melkein vitsiltä, jos aloittaa tarinan: ”Alexander Skarsgård ja prinssi Harry lähtivät oluelle Etelämantereella”. Tapahtuma on kuitenkin totta, sillä näyttelijä ja kuninkaallinen osallistuivat äsken kaksi viikkoa kestäneelle hyväntekeväisyysvaellukselle etelänavan ympäristössä.

Kun miehet olivat yrittäneet vaelluksen jälkeen saada McMurdon tutkimusasemalla alkoholia, heille ei tarjoiltu. Syyksi kerrottiin se, että miehet olivat haisseet niin pahalta, että heille ei voitu tarjoilla. Vaeltajille oli nimittäin sallittu vaelluksen aikana ainoastaan yksi kahden minuutin suihku per viikko, Perez Hilton paljasti blogissaan.