Pumpattava Barbara lähetettiin avaruuteen – näin huonosti sille kävi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monille rakastelu on toisen ihmisen kanssa unohtumaton elämys, mutta jotkut meistä käyttävät himojensa tyydytykseen seksinukkeja. Pumpattaville barbaroille voi keksiä myös kaikenlaista muuta käyttöä, jos ne eivät houkuttele eroottisessa mielessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt aikuisviihdeyritys CNV on saanut huomiota tempauksellaan, jossa pumpattava seksinukke lähetettiin avaruuteen Tahoe-järveltä tällä viikolla. Missy-nukelle puettiin ennen lähtöä vaatteet ylle, ja se pääsi ilmalennolle paidassa ja minihameessa.

Seksinukke nousi taivaalle 400 metrin minuuttivauhdilla ja pääsi yli 31 kilometrin korkeuteen ennen kuin se hajosi. Nuken kädet lähtivät irti ja oikea jalka kärsi vammoista, kun se laskeutui rivakasti Nevadan autiomaahan, uutisoi Daily Mirror -sivusto.