Solarium-äiti aloitti livekeikat – ei mikään Pamela Anderson

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että hänen tavoitteenaan on muuttua Pamela Andersonin näköiseksi. Hän aikoo käyttää 39.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen idoliltaan.

Solarium-äitinä tunnettu Patricia Krentcil kirjautui kesällä 30 vuorokaudeksi vieroitushoitoon alkoholiongelmien vuoksi. Nyt Tan Mom on kuitenkin palannut bilettämisen pariin. Hänet nähtiin nousemassa esiintymislavalle New Yorkin XL -yökerhossa 14. joulukuuta kesken Adam Bartan keikan.

Krentcil on työskennellyt Adamin kanssa kahden musiikkikappaleen parissa, mutta hänen mukanaolonsa miehen keikalla ei ollut Splash-uutistoimiston mukaan suunniteltua.

45-vuotias Patricia Krentcil on kokeillut siipiään musiikin parissa muun muassa It’s Tank Mom -kappaleen muodossa. Hän laulaa kappaleessa bilettämisestä ja vieroitushoidostaan. Hän myös tylyttää Teen Mom Farrah Abrahamia homokliseitä, vähäpukeisuutta ja huonoa makua pursuilevalla videolla.