Raju suomalaisvideo: Merimiina räjäytettiin lammessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy tuhansittain ryhmiä, jotka julkaisevat toinen toistaan erikoisempaa materiaalia verkossa. Suomessa pääasiassa YouTubeen on keskittynyt jo pitkään esimerkiksi Justimus, mutta sittemmin mukaan on tullut runsaasti uusiakin tekijöitä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs YouTubessa videoitaan julkaiseva uusi ryhmä on PommiTV, joka tarjoilee nyt ensimmäisellä videollaan poikkeuksellisen näyttävän tapauksen. Eilen julkaistulla videolla järjestetään nimittäin pieneen lampeen valtava räjähdys, joka sinkoaa veneen ja siinä istuneen nuken korkealle taivaisiin.

Staran tiedossa ei ole onko ryhmä toiminut luvan kanssa vain ilman, ja että oliko räjähde tosiaan merimiina, kuten videossa kerrotaan. Toimitus toteaa ainoastaan, että toivottavasti kukaan muu ei mene kokeilemaan videolla nähtävää tempausta.