Syöpäsairas halusi pitää hatun päässään – poliisit poistivat koko seurueen ravintolasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavalliset ihmiset eivät pääse tasokkaaseen ravintolaan sisälle tennareissa ja hupparissa. Portierit voivat käännyttää väärin pukeutuneen asiakkaan jo ovella. Poikkeuksen sääntöön tekevät tietysti kuuluisat henkilöt, jotka pääsevät illallistamaan vaikka tooga päällä.

Tennessean-lehti uutisoi äsken Robert Chambers -nimisestä miehestä, joka oli vienyt työntekijänsä jouluillalliselle Nashvillessä sijaitsevaan Morton’s Steakhouse -ravintolaan. Seurueeseen kuului 14 ihmistä, ja heille asetettiin kassalle 2.000 dollarin arvoinen hintakatto. Tämä tarkoitti sitä, että ryhmään kuuluneet saivat tilata vapaasti juomia ja ruokia kunnes raja täyttyi.

Chambers itse käy parhaillaan syövän takia kemoterapiassa, joten hän oli peittänyt kaljun päänsä hatulla. Ravintola katsoi miehen rikkovan pukukoodia ja hänet pakotettiin riisumaan hattunsa. Chambers yritti kertoa, että pipo suojasi häntä myös vilustumiselta, mikä saattaisi olla jopa hengenvaarallista hoitojen aikana. Chambersin seurue ryhtyi protestoimaan äänekkäästi ravintolan toimintaa, joten esimies soitti lopulta paikalle poliisit, jotka poistivat koko seurueen ravintolasta.

Tapaus herätti suuresti polemiikkia eri verkkosivustoilla ja moni hyökkäsi sanallisesti ravintolaa kohtaan myös sosiaalisissa mediassa. Lopulta tapaus herätti niin paljon huomiota, että ravintolan johtaja välitti henkilökohtaiset pahoittelunsa Chamberille. Mies otti pahoittelut vastaan ja kirjoitti Facebookissa, että ravintola on tehnyt heidän loppulaskunsa suuruisen lahjoituksen St. Jude’s Children Hospital -lastensairaalalle.

– Anteeksipyyntö on hyväksytty. Minulla on tärkeämpiäkin taisteluita kuin kina Morton’sin ravintolan kanssa, hän vielä kirjoitti.