Odottamaton näky hylätyssä hoitokodissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luvaton katutaide ja graffitit jakavat runsaasti ihmisten mielipiteitä. Harva kuitenkaan voinee kiistää, että usein anonyyminä tai taiteilijanimen takaa toteutettu graffititaide ei parhaimmillaan kalpene niin kutsuttujen perinteisten taidemuotojen rinnalla.

Belgialainen Reddit-käyttäjä Sneakylawyer teki näyttävän löydön tutkiessaan tyttöystävänsä kanssa hylättyä hoitokotia. Ronsen kaupungissa sijaitsevan vanhan rakennuksen syövereistä löytyi nimittäin paikallisen graffitiartisti Pete Onen töitä, jotka yllättivät urbaania löytöretkeilyä harrastaneen pariskunnan.

Graffitiartisti Pete One on ilmeisesti kova Batman-sarjakuvien ja -elokuvien ystävä. Hylätyn rakennuksen seinämaalauksissa esiintyvät nimittäin muun muassa Jokeri, Bane, sekä lukuisat muut Batman-hahmot. Joukossa on myös muun muassa Sin City -elokuvan ja Street Fighter -pelien hahmoja esittäviä töitä.