Tältä näyttää Matrix-ohjaajien uusi seikkailu – katso maistiainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Andy ja Lana Wachowski tulivat tunnetuiksi viime vuosituhannen lopussa supersuositun The Matrix-elokuvan ja myöhemmin tämän jatko-osien ohjaajina. Kaksikon viimeisin elokuva oli viime vuonna ensi-iltansa saanut Pilvikartasto.

Nyt Wachowskin sisarukset ovat tuomassa valkokankaille uuden sci-fi-eepoksen. Kesällä 2014 ensi-iltansa saavan Jupiter Ascending -elokuvan pääosissa nähdään Mila Kunis, Channing Tatum ja Sean Bean. Elokuvan vauhdikas traileri on nyt julkaistu.

Jupiter Ascending -elokuvan tarinaa ei voi ainakaan moittia mielikuvituksettomuudesta. Elokuvassa seurataan Mila Kunisin esittämän köyhän Jupiter Jonesin seikkailuja hänen saadessaan tietää olevansa mahdollisesti universumin uusi kuningatar. Hänen peräänsä lähetetään Channing Tatumin näyttelemä Caine, geneettisesti luotu sotilas, jolla on sekä ihmisen että suden DNA:ta.