Pikkupoika sai unelmiensa joululahjan – purskahti ilon kyyneliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä lapset saavat joululahjaksi ainakin yhden toivomansa asian, mutta turhan usein lahjapaketista avautuu turhaa krääsää, jolla ei loppujen lopuksi ole mitään käyttöä pitkällä tähtäimellä. Justin-niminen poika toivoi lahjaksi lenkkareita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tarkennettuna hän toivoi lahjaksi koripalloilija Michael Jordanin nimikkokenkiä, Niken valmistamia Air Jordaneita. Koripallokengät ovat olleet useana vuonna maailman myydyimpien urheilukenkien joukossa, ja Justinin haaveena oli saada kengistä Gamma Blue 11s -mallin tossut.

Koskettavalla videolla nähdään, kun Justin avaa pahvilaatikkoa. Hän ei yksinkertaisesti pysty pidättelemään itkua, kun paketista avautuu hänen hartaasti toivomansa kenkäpari. Reaktio saa myös katsojan kyyneliin, sillä tässä huomaa ainakin sen, että yksi mieluisa lahja on parempi kuin kymmenen turhaa.