Instagramin suosituimmat paikat 2013 – suomalaisten vakiokohde maailman suosituin

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oman sijaintinsa voi ilmoittaa sosiaalisessa mediassa ystävilleen kätevästi valokuvan ja kuulumisten kera. Ihmiset aktivoituvat ilmoittamaan olinpaikkansa etenkin matkoilla ollessaan, ja nyt on listattu Instagramin tämän vuoden suosituimmat spotit.

Kymmenentenä listalla on New Yorkissa sijaitseva The High Line. Yhdeksäntenä Thaimaan Bangkokin Suvarnabhumin lentokenttä. Kahdeksanneksi eniten ihmiset ovat kirjaututuneet Los Angelesin Dodger Stadiumille. Seitsemäntenä listalla on New Yorkin Central Park. Toinen suuri urheiluareena pääsee kuudenneksi, kun Los Angelesin Staples Center nousee Instagramin kymmenen suosituimman paikan listalle, Huffington Post paljastaa.

Viiden kärjessä ovat oletetusti viidentenä Floridan Walt Disney World ja neljäntenä Las Vegasin Bellagio-hotellin edustalla oleva suihkulähde. Kolmanneksi eniten ihmiset ovat kirjautuneet Kalifornian Anaheimissa sijaitsevaan Disneylandiin ja toiseksi eniten mantereen toisella puolella sijaitsevalle New Yorkin Times Squarelle.

Harva kuitenkaan olisi arvannut, että kärkisijaa pitää Bangkokin kuuluisa ostoskeskus Siam Paragon, joka on vuoden 2013 Instagramin suosituin paikka. Kauppakeskuksessa vierailee vuosittain myös suuri joukko suomalaisia turisteja nauttimassa shoppailusta ja kauppakeskuksen pihamaan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta. Siam Paragonissa sijaitsee myös Bangkokin tärkein Skytrainin pysäkki, sillä vieressä on toinen kauppajättiläinen MBK.