James Franco puolialastomana Instagramissa: ”Minut huumattiin viime yönä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä James Franco teki äskettäin koomikko Seth Rogenin kanssa parodiaversion Kanye Westin Bound 2 -videosta. Parivaljakko esittää videolla toistensa kimpussa kiehnäävää Kimiä ja Kanyeta alastonkohtauksia myöten.

Äskettäin häröilyistään tunnettu tähti julkaisi Instagram-palvelussa videon, jossa hän makasi puolialastomana sängyllä ja avautuu krapulaisen oloisena kameralle. Hän myös vilautti katsojille nänniään. Videon viesti on kuitenkin hämmentävämpi kuin näky.

– Minut huumattiin viime yönä. Joku antoi minulle jotain… sängyssä, kertoi Franco seuraajilleen.

35-vuotias James Franco omaa samankaltaista karismaa kuin edesmennyt James Dean, ja tähtien onkin sanottu muistuttavan toisiaan ulkonäöllisesti. Mies on tullut suurelle yleisölle tutuksi elokuvista Pineapple Express, Milk, 127 tuntia, Mahtava Oz ja Spring Breakers.