Tältä supertähtikaunottaret näyttäisivät sarjamurhaajina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma Watson, Natalie Portman, Christina Hendricks lukeutuvat tämän hetken rakastetuimpiin Hollywood-naistähtiin paitsi näyttelijäntaitojensa, myös ulkonäkönsä vuoksi. Mutta mitä jos he esittäisivät tavanomaisten rooliensa sijaan kauhuelokuvien sarjamurhaajia?

Taiteilija Keith P. Rein on luonut sarjan upeita kuvia, joissa nykyajan suosituimpia naisnäyttelijöitä, laulajia ja malleja nähdään slasher-elokuvien tyylisinä sarjamurhaajina.

Lopputuloksena on Slaughterhouse Starlets -sarja, jonka veriset työt ovat samaan aikaan seksikkäitä ja karmivia. Keith P. Reinin Slaughterhouse Starlets -työt on luotu sekatekniikan avulla. Mies myös kaupittelee kopioita töistään Etsy-verkkokaupassa.

– Idea oli yksinkertaisesti ottaa poptähtiä ja näyttelijättäriä, joita ei yleensä yhdistetä slasher-elokuviin, ja asettaa heidät makaabereihin tilanteisiin, Keith P. Rein kuvailee.