Huolestuttava nakukuva nettiin – Katie Price kuihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipovipommi Katie Price on ollut joulun ajan mystisen sairauden kourissa. Neitokainen ei vielä ole ilmoittanut Twitter-blogissa diagnoosia tilalleen. Tähden mukaan sairaus on kuitenkin pakottanut hänet vierailemaan jo useaan otteeseen lääkärissä ja sairaalahoidossa.

Katie on myös laihtunut roimasti oikkuilevan terveydentilansa takia. Nainen julkaisi nyt Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän makoilee sängyssä ilman alushousuja. Yllään hoikistuneella Pricellä on pelkkä toppi.

– Sairaana oleminen on saanut minut laihtumaan, kommentoi julkkis kuvansa oheen.

Fanit ihmettelivät hämmentyneenä tähden paljastavaa otosta, eivätkä pitäneet sitä sopivana perheenäidille.

Katie Price kävi omien sanomistensa mukaan magneettikuvauksissa joulun alla. Nainen on viettänyt joulun aviomiehensä strippari Kieran Haylerin ja lastensa kanssa. Kolmossivun tyttönä ja povipommi Jordanina uransa lanseerannut silikonikaunotar on ehtinyt olla naimisissa myös Peter Andren ja Alex Reidin kanssa.