Kuono.fi kerää koiravideoita leukemiasairaalle pikkupojalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkon suosituinta sisältöä ovat lemmikkeihin tavalla tai toisella liittyvät videot, jotka piristävät miljoonien ihmisten tunnelmia joka päivä. Koiravideoista nauttii myös eräs 2,5-vuotias suomalaispoika, joka taistelee parhaillaan leukemiaa vastaan sairaalassa.

Eräs pojan perhetuttava päätti piristää sairaalassa pitkään olevaa pienokaista koiravideoilla.

– Poika on nyt eristyshoidossa pitkään. Hän rakastaa eläimiä, erityisesti koiria. Ajattelin tehdä hänelle kalenterin, eli jokaisena päivänä lähetän hänen äidilleen eläinvideon. Olisi jotain mitä odottaa. Nyt olen lähettänyt niitä omasta koirastani, mutta materiaali loppuu, perhetuttava kertoi Facebookissa.

Nyt uusi suomalainen koiramedia Kuono.fi on ryhtynyt keräämään pojalle lisää koiravideoita, ja jokainen koiranomistaja voi tulla mukaan urakkaan. Kuono kertoo verkkosivuillaan toivovansa, että pojalle saataisiin kasaan ainakin 365 videota, eli yksi vuoden jokaiselle päivälle. Tässä ohjeet, joilla tempaukseen pääsee helposti mukaan.

1. Lataa video YouTubeen tai johonkin muuhun nettipalveluun.

2. Kerro linkki vaikka tämän jutun keskustelussa tai Kuonon Facebookissa http://www.facebook.com/kuono.fi.

3. Voit laittaa videon linkin myös sähköpostitse osoitteeseen info-at-kuono.fi tai Facebookin inboxiin, jos et halua videollesi ylimääräisiä silmiä.