Rocktähden mallitytär vauhdissa – rantalentopalloa bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime kesänä rockyhtye Bon Jovi joutui vakavaan kriisiin, kun sen kitaristi Richie Sambora jätti kiertueen kesken ja katosi julkisuudesta. Parhaillaan Samboran perhe viettää joululomaansa Havaijilla. Rokkarin mallitytär Ava Sambora on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa.

16-vuotias Ava Sambora aloitti malliuransa jo vuonna 2010 vasta 12-vuotiaana. Hänestä povataan tulevaisuuden bikinimallia, minkä voi jo tässä vaiheessa uskoa vaaleaveriköstä otettujen kuvien perusteella. Nyt hänet on kuvattu pelaamassa lentopalloa Maulissa sijaitsevalla hiekkarannalla.

Ava Sambora on Bon Jovi -yhtyeen rocktähtenä tunnetun Richie Samboran ja näyttelijäkaunotar Heather Locklearin tytär, joka on saanut ikäisekseen jo paljon kokemusta mallimaailmasta. Ava on nimittäin poseerannut mallikuvissa ja kaiken lisäksi kävellyt myös muotinäytösten catwalkeilla esimerkiksi Los Angelesin muotiviikoilla. Hänelle veikataan menestyksekästä malliuraa.