Tonttu paketoi kaupassa lahjoja huumepäissään – kuvasi sekoilun videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulusesonki on aina kiireistä ja stressaavaa aikaa etenkin kaupoissa työskenteleville. Useimmat helpottavat työpäivänsä kulkua laillisilla piristeillä, kuten kahvilla ja energiajuomilla. Toiset turvautuvat kuitenkin vahvempiin ja kiellettyihin aineisiin.

Sam Briggs -niminen mies päätti kokeilla, miten huumeiden vaikutuksen alaisena työskentely toimii joulun alla, ja kuvata tulokset Youtubea varten. Mies perusti tavarataloon kojun, jossa hän paketoi lahjapaketteja ja keräsi rahaa hyväntekeväisyyteen tontuksi pukeutuneena. Hän suoritti työnsä kokaiinin, LSD:n ja ketamiinin vaikutuksien alaisena.

Kokaiini osoittautuu videon perusteella eniten Samin työkykyä nostattavaksi päihteeksi, kun taas LSD saa miehen kiinnostumaan lähinnä lahjapapereiden kirkkaista väreistä. Heikoiten Sam työskentelee ketamiiniin vaikutuksen alaisena. Videolla varoitetaan, ettei kenenkään suositella kokeilemaan miehen suorittamaa tempausta itse.