Joulu meni jo… Kuka kertoisi sen tälle naiselle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken TLC-televisiokanavan My Crazy Obssession -sarjan erikoisjaksosta, jossa esiteltiin jouluun pahanpäiväisesti hurahtaneita ihmisiä. Nyt tarkempaan esittelyyn pääsee vuoden ympäri piparkakkutaloja leipova ja fanittava nainen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vaikka joulu on tämän vuoden osalta jo mennyttä aikaa, eivät kanelintuoksuiseen juhlapyhään rakastuneet ihmiset lopeta hössöttämistä vieläkään. Tamara on omistanut koko kotinsa piparkakuille, ja hän leipoo koko ajan tuvan täydeltä piparkakkutaloja ja -ukkoja.

Tamara sai kuitenkin elämänsä yllätyksen, kun hänen tyttärensä muutti äitimuorin asunnon myös ulkopuolelta uskomattomaksi piparkakkutaloksi. Monien mielestä idea oli kuin suoraan Hannu ja Kerttu -sadusta, mutta Tamara oli yllätyksestä niin mielissään, että ratkesi onnen kyyneliin. Tavallinen ihminen saisi viimeistään tästä joulun yliannostuksen, mutta Tamara pitää taloaan täydellisenä.