Ammattisurffari Anastasia Ashley hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Havaijilla asuva ammattisurffari Anastasia Ashley on usein äänestetty maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Taannoin neitokainen herätti huomiota kuvallaan, joka tuntui olevan tietoisesti matkittu Kim Kardashianin kuuluisasta peppuotoksesta.

Anastasia Ashley jakaa itsestään kuvamateriaalia tiiviiseen tahtiin sosiaalisessa mediassa. Kuvista selviää, etteivät väitteet surffaajan seksikkyydestä ole aivan tuulesta temmattuja. Tuoreissa Instagram-kuvissaan Anastasia esimerkiksi esittelee kameralle näyttävää bikinitakapuoltaan. Neitokainen myös jakoi videon, jossa hän sukeltaa merivedessä.

Tätä nykyä Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. 26-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana.