Ava Sambora tuleva supermalli? Herätti paparazzien huomion rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuuluisien ihmisten lapset eivät voi välttyä joutumasta vertailuun, kun suuri yleisö tarkastelee millaiset piirteet he ovat perineet julkkisvanhemmiltaan. Bon Jovi -rokkari Richie Samboran tytär Ava saa usein kuulla muistuttavansa varsinkin äitiään Heather Locklearia.

16-vuotias Ava on lomaillut viime aikoina Havaijilla Mauin saarella. Viimeksi neito pelaili rannalla lentopalloa, tällä kertaa paparazzit ikuistivat tähden melomassa. Upeavartaloisesta teinistä povataan tulevaisuuden menestysmallia.

Sambora on saanut ikäisekseen jo paljon kokemusta mallimaailmasta. Ava on nimittäin poseerannut mallikuvissa ja kaiken lisäksi kävellyt myös muotinäytösten catwalkeilla esimerkiksi Los Angelesin muotiviikoilla. Neito kertoi äskettäin haastattelussa halunneensa aina näyttelijättäreksi. Ava teki elokuvadebyyttinsa This Is 40 -elokuvassa.