Bethenny Frankel bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -ohjelmasta. Nainen alkoi sittemmin juontaa omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa tähden nimeä. Viime vuonna Frankel oli otsikoissa avioeronsa tiimoilta.

43-vuotias Bethenny on ikäisekseen hyvässä rantakunnossa. Nyt tummaverikön muotoja on päästy ihailemaan Miami Beachilla uuden vuoden lomailujen yhteydessä. Nainen oli peittänyt kutrinsa hellehatulla, ja sonnustautunut mustavalkoiseen bikiniasuun. Hänen seurassaan nähtiin mysteerimies, joten liekö Frankelin elämässä jälleen romanttisia värinöitä?

Bethenny Frankel oli pari vuotta naimisissa aviomiehensä liikemies Jason Hoppyn kanssa. Liitto päättyi viime vuonna eroon. Heillä on yhteinen Bryn-tytär. Ero oli kaunottarelle toinen, sillä vuosina 1996 – 1997 hän ehti olla lyhyessä liitossa viihdetuottajan Peter Sussmanin kanssa.