Katie Holmes yllätettiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dawson’s Creek -sarjassa 1990-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Katie Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006 lähtien, mutta pariskunta erosi toissa vuonna. Sittemmin Katie on keskittynyt perhe-elämään ja Suri-tyttären kasvattamiseen.

Parhaillaan äiti ja tytär ovat nautiskelemassa laatuajasta yhteisellä lomareissulla. Heidät on kuvattu jo parina päivänä Miamissa, jossa Katie ja Suri nautiskelevat auringosta, vesileikeistä ja toistensa seurasta. Kuvaajan huomattuaan molemmat poistuivat nopeasti paikalta.

Tom Cruisen väitetään etsivän itselleen parhaillaan uutta vaimoa. Hän ei suinkaan tyydy tavalliseen naiseen, vaan hänellä on kovat kriteerit seuraavalle elämänkumppanilleen. Uuden rouva Cruisen on täytynyt olla skientologiakirkon jäsen viisi vuotta, ja hänen täytyy työskennellä viihdemaailmassa.