17 jäätävää kuvaa Anastasia Ashleystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Havaijilla asuva ammattisurffari Anastasia Ashley on usein äänestetty maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Ashley on vielä tunnetumpi urheilumaailmassa kuin viihteen saralla, mutta kansainväliset viihdemediat ovat viime aikoina noteeranneet hänet.

Lähes täydellisen vartalon omistava huippu-urheilija on viime aikoina ryhtynyt julkaisemaan aiempaa enemmän kuviaan Instagramissa. Hänen lajinsa on surffaus, joten kuvat keskittyvät luonnollisesti pitkälti bikinikuviin.

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 26-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana.