Photoshoppaus överiksi! Tämäkö 62-vuotiaan Bond-tytön bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläissyntyinen näyttelijätär Jane Seymour muistetaan parhaiten tohtori Quinnin roolista televisiosarjassa Tohtori tuli kaupunkiin. 62-vuotias tähti on esiintynyt myös lukuisissa elokuvissa, kuten Austenland ja Love, Wedding, Marriage.

janeseymour03012014

Nainen muistetaan lisäksi Bond-tyttönä elokuvasta Elä ja anna toisten kuolla. Jane on ikäisekseen edelleen upeassa kunnossa oleva nainen. Hänet nähdään uuden Closer-lehden tammikuun numerossa bikinisillään. Otosta on epäilty photoshopatuksi – sen verran nuorekkaalta Seymour otoksessa näyttää. Hänen vartalonsa on kuin parikymppisellä.

Nainen on itse väittänyt pitäneensä kehonsa kuosissa viikoittaisella kuntoilulla, tenniksen peluulla, golfilla ja uimisella. Jane Seymour, eli Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, on ollut naimisissa neljä kertaa. Hän on ollut naimisissa Michael Attenboroughin, Geoffrey Planerin, David Flynnin ja James Keatchin kanssa. Viimeisin aviopari erosi vuoden 2013 huhtikuussa.