10 koiraa nauttii täysillä lumisesta talvesta – hellyttävät kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Suomessa kulunut talvi on sujunut pääosin lumettomissa tunnelmissa, ja parhaillaan luonto alkaa heräilemään jo kevääseen, vaikka on vasta tammikuun alku. Maailmalla lunta on kuitenkin monin paikoin tavallista enemmän, ja koirat nauttivat tuttuun tapaan lumileikeistä täysin rinnoin.

Miljoonat ihmiset julkaisevat päivittäin koirakuviaan internetin sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookissa, Redditissä ja Twitterissä. Ohessa on kooste valokuvista, jollaisten ikuistamisesta Etelä-Suomessa voidaan tällä hetkellä vain haaveilla.

Mini, the snow dog. ;)

So, I think my dog Link likes the snow.

My dog is 13 years old and still acts like a puppy when she is around snow.

My dog seems to like snow.......