Julianne Hough on kuuma kaunotar myös hikisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman Casanovan, Leonardo DiCaprion, uutisoitiin taannoin pokanneen vasta sinkkuuntuneen Julianne Houghin Coachella-festivaaleilla. Julkkikset nähtiin musiikkijuhlan tiimellyksessä toistensa käsivarsilla lemmekkäissä tunnelmissa. Sittemmin väitetystä romanssista ei ole enää juuri kuultu.

Nyt Julianne on bongattu kuntoilemassa, kun hänet kuvattiin lenkillä. Kuvien perusteella kaunotar ei päästänyt itseään kovin helpolla, sillä hiki virtasi reippaasti. Samalla Hough osoitti olevansa tyrmäävä näky myös hikisenä ja niukoissa meikeissä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

24-vuotiaalla Julianne Houghilla on ollut ennenkin silmää itseään vanhemmille miehille. Neito deittaili juontaja 38-vuotiasta Ryan Seacrestia melkein kolmen vuoden ajan. Huhut parin erosta levisivät mediaan keväällä ja Seacrest vahvisti ne maaliskuussa.