Marianne Kallio opastaa Pikkuleijonia MM-finaaliin: ”Nyt tarvitaan munaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten Big Brother -talosta muistettava kohublondi Marianne Kallio kertoi taannoin Staran haastattelussa avoimesti parisuhteestaan ja elämästään. Aktiivisesti urheilua seuraava kaunotar on kommentoinut usein ajankohtaisia urheilutapahtumia.

Suomen Pikkuleijonat selviytyivät eilen upeasti nuorten jääkiekon MM-kisojen finaaliin, ja nyt Marianne Kallio on antanut joukkueelle Urheiluviikko-verkkolehdessä viime hetken vinkkinsä.

– Vastassa on Ruotsi, joten nyt tarvitaan munaa peliin. Pelatkaa kuten savannien leijonat – se on pahinta myrkkyä, kun vastassa on kastroidut yksisarviset. Munaa peliin. Pikkuleijonat ovat nyt näyttäneet nuorta munaa, mikä toivottavasti innostaa vähän vanhempiakin lajitovereita, Marianne ohjeisti Urheiluviikossa.