Kim Cesarion paljasti Staralle: ”Tytöt ja seksi ovat mielessäni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

23-vuotias Kim Cesarion on artisti, josta leivotaan naapurimaassa Ruotsissa parhaillaan r&b-taivaan uutta kiintotähteä. Hänen sikoissinglensä Undressed on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti. Maaliskuussa julkaistu kappale soi viime keväänä radioissa tiuhaan tahtiin.

Undressed ja toinen single Brains Out ovat kappaleita, joissa lauletaan tytön viettelemisestä. Jälkimmäisessä pelimies kertoo naisesta, joka saa hänen maailmansa muuttumaan. Kumpi kappaleista kertoo enemmän esittäjästään?

– Brains Out -kappaleessa ei ole niin paljon kyse seksistä. Kuuntelijalle ehkä. Mutta jos todella mietit mitä sanon, niin laulan siitä, miten käyn keskusteluja erilaisten tyttöjen kanssa ja yksi tyttö saa minut miettimään kahdesti. Puhun rakkaudesta, ja voihan se tarkoittaa seksiä, mutta toisaalta se voi olla pelkästään sitä, mitä sanon. Rakkautta, Kim Cesarion kommentoi Staran haastattelussa.

– Se voi merkitä hyvää keskustelua ja sitä, että pitää huolta toisesta ihmisestä. Kappaleen voi tulkita monin tavoin. Molemmat laulut ovat osa minua. Brains Out -kappaleen kirjoitin, kun olin juuri tavannut jonkun, joka sai minut ajattelemaan niin. Siinä elämäni ajanjaksossa ajattelin niitä asioita.

– Undressed syntyi vähän sitä ennen. Olin tuolloin erilaisessa elämäntilanteessa. Tällä hetkellä olen 23-vuotias sinkkumies, joten tytöt ja seksi ovat mielessäni. Kirjoitan aina siitä, mikä on minulle ajankohtaista. Kun vanhenen, saatan kirjoittaa perheestä ja avioliitosta.