Lauren Goodgerin biletyyli: Kaula-aukko varastaa show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar ja TOWIE-sarjan entinen tähti Lauren Goodger oli viime vuonna otsikoissa kohonneen painonsa myötä. Neito suutahti kritisoijille ja yritti pudottaa kilojaan. Hänet tunnetaan kuitenkin edelleen muodokkaana neitokaisena.

Nyt Lauren oli juhlimassa uuttavuotta, ja verhosi muhkeat muotonsa mustaan pitsiin. Läpinäkyvän paidan alle Goodger oli pukenut vain mustat rintaliivit. 27-vuotias ruskeaverikkö biletti ystäviensä kanssa Eppingissä ja hänet nähtiin muun muassa paikallisella 195-klubilla. Katso kuvat tästä.

Lauren Goodger erosi vastikään poikaystävästään Jack McLeanista. Sinkkuuntunut tähti on televisiouransa jälkeen niittänyt mainetta lähinnä poseeraamalla duckface-kuvissa verkossa rintavako esillä. Viime vuonna Goodger osallistui myös kotimaansa Britannian Dancing on Ice -ohjelmaan.