Veljesten näyttävä lumiveistos ihastuttaa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tähän aikaan vuodesta suomalaiset lapset saavat yleensä rakennella mielin määrin erilaisia lumilinnoja ja lumiveistoksia, mutta tänä vuonna lumenpuute on tehnyt sen mahdottomaksi ainakin Etelä-Suomessa. Yhdysvalloissa sen sijaan kolmen veljeksen lumitempaus on saanut odottamattomat mittasuhteet.

Minnesotan New Brightonissa asuvat veljekset saivat ajatuksen rakentaa kotitalonsa etupihalle jotain tavallisesta poikkeavaa. Austin, Connor ja Trevor Bartz päättivät tehdä jotain sellaista, jota naapurit eivät heti panisi paremmaksi omilla lumiteoksillaan. Niinpä syntyi ajatus rakentaa lumesta valtava hai.

Pojat käyttivät hain rakentamiseen yhteensä 95 tuntia kolmen ja puolen viikon aikana. Kaiken lisäksi teokseen tarvittu lumi on koottu naapurien pihoilta. Tuloksena syntyi teos, jota ajetaan katsomaan kauempaakin. Teoksen syntyä voidaan ihastella myös oheisella videolla.