Kimin tyttärestä varttumassa kaunotar – tältä tulee näyttämään 20-vuotiaana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashianin tiedetään rakastavan kauneutta ja ylellisyyttä. Hän synnytti perheeseensä taannoin tyttövauvan, joka lienee tällä hetkellä maailman hemmotelluin vauvaikäinen. Kimin ja Kanye Westin tytär sai jouluna luksuslahjoja, joita lapselle antoivat esimerkiksi Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Hermes ja Charlotte Olympia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt asiantuntija Joe Mullins on piirtänyt kuvan siitä miltä North West tulee todennäköisesti näyttämään 20-vuotiaana, eli vuonna 2032.

Suurta perhejoulua äskettäin viettäneet Kardashianit vaihtoivat juhlapyhien myötä vapaalle, ja paparazzikuvissa nähtiin myös Kardashianien näyttävä joulukuusi. Äskettäin rikkaiden perijättärien alusvaatekuvasta nousi kohu, koska neitokaisten figuuria oli selvästi kavennettu ja muokattu kuvankäsittelyohjelman avulla. Kimistä nousi kuitenkin pian sen jälkeen uusia uimapukukuvia nettiin, joiden perusteella 33-vuotiaan naisen voidaan sanoa onnistuneen laihdutusurakassaan.