Pieni saukonpoikanen täyttää päivän söpöyskiintiön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vedessä viihtyvä näätäeläin, eli saukko, tunnetaan etenkin sen leikkisästä luonteestaan ja siitä, että ne hallitsevat temppuja jos jonkinlaisia. Nyt YouTube-videon tähtenä nähdään supersuloinen saukon poikanen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lähes kaikissa eläintarhoissa asustelee hauskoja saukkoja, jotka ovat varmasti monen vierailijan suosikkeja, sillä niiden touhuissa riittää katseltavaa. Nyt Portlandin eläintarhaan on syntynyt ihastuttava ZigZag-niminen saukkovauva. Saukkojen poikasia ei pääse näkemään usein, joten Associated Pressin julkaisema video on harvinaista herkkua.

Saukkopienokainen vikisee ja nukkuu videolla. Vaikka kaikkien eläinten poikaset ovat todella suloisia, on tämä pikkuinen kyllä söpöysmittarin kärjessä. Saukot voivat elää jopa 17-vuotiaaksi, joten tällä pienokaisella on vielä monta vuotta edessään.