Vapaaottelijan karmaiseva loukkaantuminen – näin kotikatsomot reagoivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen vapaaottelija Anderson Silva loukkaantui 28. joulukuuta Las Vegasissa järjestetyssä UFC 168 -ottelussa. Silvan jalan sääri- ja pohjeluu katkesivat hänen potkaistessaan vastustaja Chris Weidmania. Onnettomuudesta kuvattu videomateriaali saattaa olla liikaa herkimmille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on levinnyt videokooste, jossa nähdään sen sijaan kotikatsojien reaktioita tilanteeseen. Video puhuu puolestaan, sillä onnettomuus tuntuu järkyttävän rankkoihinkin UFC-otteluihin tottuneet fanit pahasti.

Muun muassa UFC:n presidentti Dana White on kutsunut Anderson Silvaa modernin vapaaottelun parhaaksi ottelijaksi. Onnettomuuden jälkeen on kuitenkin epävarmaa, tuleeko 38-vuotias brasilialaismies enää palaamaan vapaaottelukehään.