Koiran karmaisevat pierut ovat liikaa? Uutuuskeksintö auttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat koiranomistajat joutuvat päivittäin haistelemaan rakkaiden lemmikkiensä suolikaasuja, ja sohvatyynyt saavatkin usein löyhytellä ilmaa piereskelevän koiran takia. Monet ovat varmasti pohtineet, että löytyykö ongelmaan koskaan apua. Nyt apu on viimein lanseerattu Yhdysvalloissa.

Kuva: Kuono.fi
Kuva: Kuono.fi

Suomalainen koirasivusto Kuono.fi raportoi aromaterapeuttisista Fart & Away -pierunpoistokynttilöistä, joiden luvataan raikastavan tuoksut ja helpottavan samalla koiran pahaa oloa. Tuotteen valmistaja Sniff Pet Products kertoo tuotteensa sisältävän ylang ylangia, tuberoosia, valkoista teetä, myrttiä ja fenkolia.

Yhdysvaltojen markkinoilta saadaan uutuuksia harvoin Suomeen kovin nopeasti, mutta nyt Kuono ottaa jo vastaan ennakkotilauksia Fart & Away -pierunpoistokynttilöistä. Yhden kynttilän hinta on 20 euroa.