Huijaus paljastui realitysarjassa – tuottajat tarjosivat tuplapalkkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta julkisuuteen noussutta Farrah Abrahamia näyttää tekevän lähes mitä tahansa saadakseen palan huomiota. Pornovideolla esiintyminen ja muut tempaukset pitivätkin huolen siitä, että hän oli vuoden 2013 googletetuin realitytähti.

Farrah Abrahamin oli tarkoitus esiintyä VH1-kanavan Couples Therapy -realitysarjassa Brian Dawe -nimisen miehen kanssa. Dawe olisi esittänyt Farrahin poikaystävää, vaikka todellisuudessa kaksikko ei seurustele. Ohjelman tuottajat saivat kuitenkin tietää huijauksesta.

Jokseenkin yllättäen tuottajat tarjoutuivat tuplaamaan miehen 15.000 dollarin palkan, mikäli tämä jatkaisi huijausta ja esiintyisi ohjelmassa Farrahin poikaystävänä. Brian Dawe kertoi RadarOnline-sivustolle, ettei halunnut jatkaa huijausta eikä suostunut mukaan realitysarjaan.

Äskettäin Abrahamin kerrottiin ottaneen tatuoinnin jalkaansa, koska pitää itseään loistoäitinä. Ihokoristeessa on sydänkuvion päälle ujutettu äiti-teksti. Viihdemedioissa on kiinnitetty huomiota myös neitokaisen muuttuvaan ulkonäköön. Silikonirintojen lisäksi myös kaunottaren huulet ovat vaikuttaneet saaneen lisämuhkeutta botox-pistosten avulla.