Liikennekamera narautti: Ilman käsiä autoilemisesta raju tuomio!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikennekamerat ovat tunnetusti ylinopeuteen syyllistyvien autoilijoiden pahimpia vihollisia, mutta kamerat vaanivat toki muitakin kuin vain ylinopeuksia. Niiden ottamien kuvien perusteella langetetaan nimittäin myös monia muitakin rangaistuksia, kuten esimerkiksi kännykkään puhumisesta ja ilman turvavyötä ajamisesta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt eräs brittimies on kuitenkin saanut kokea raskaimman mukaan, että autoillessa tulee pitää kädet ratissa. 36-vuotias yorkshireläinen Richard Newton karautti nimittäin autollaan ylinopeutta nopeuskameraan, mutta siinä ei ollut vielä kaikki. Kameran ikuistamien kuvien mukaan mies kaahasi nimittäin molemmat kädet ratin sijaan rennosti pään takana. Scarboroughin tuomioistuin on nyt käsitellyt asian ja tuominnut miehelle peräti vuoden ajokiellon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash