Voiko Katy Perryn raideri olla näin terveellinen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommina tunnettu Katy Perry on totuttu näkemään otsikoissa joko musiikkiinsa tai rakkauselämäänsä liittyen. Hänestä harvemmin kerrotaan epämiellyttäviä uutisia esimerkiksi päihteiden käyttöön liittyen.

Nyt julkisuuteen on noussut Katy Perryn kovin raikas, mutta samalla maanläheinen vaatimuslista esiintymispaikkojensa takahuoneeseen. Perryn lista eroaa huomattavasti muiden kuuluisien laulajien vaatimuksista, sillä hän tahtoo takahuoneeseensa lähinnä hedelmiä ja kasvisruokia. Hänen saatavillaan tulee olla jatkuvasti tuoreita vihanneksia, kuten pinaattia, parsakaalia, selleriä, punajuuria ja porkkanaa.

Sen lisäksi takahuoneessa täytyy olla kaksi hedelmäkoria, joista toisessa on oltava trooppisia herkkuja. Kaikkien muiden tarjoilujen tulee olla ehdottomasti vähärasvaisia ja kasvissyöjille sopivia. Listassa on myös mysliä, kuivattuja viikunoita, täysjyväviljasta valmistettuja tortillasipsejä, hummusta ja tuoretta guacamolea. Alkoholia hän vaatii ainoastaan kolme pulloa, joista kaksi on valkoviiniä ja yksi punaviiniä, TMZ raportoi.

Katy Perryn vaatimukset eroavat suuresti tunnettujen popdiivojen vastaavista. Esimerkiksi Madonna vaatii takahuoneeseensa aina tuliterän wc-istuimen. Cher tahtoo sen sijaan oman huoneen peruukeilleen keikkapaikalta. Beyonce vaatii valkoiseksi maalattuun takahuoneeseen punaista vessapaperia ja Mariah Carey tarvitsee vitamiinivettä koiransa kylvettämiseen.

Miljoonien ihmisten rakastama popkaunotar Katy Perry julkaisi viime vuonna uuden Prism-levynsä. Albumia myytiin julkaisuviikolla 286.000 kappaletta ja päätyi muun muassa Yhdysvaltain Billboard 200-listan ensimmäiselle sijalle.