Miss Venezuela ammuttiin autoonsa moottoritiellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunottaret ovat hyvin harvoin kohuotsikoissa muutoin kuin vartalonsa ja ihmissuhteidensa merkeissä, mutta nyt traaginen tapahtumasarja on nostanut vuoden 2004 Miss Venezuelan lehtien palstoille. Hänet on nimittäin surmattu ampumalla moottoritiellä.

Missiuransa jälkeen myös mallina ja televisiotähtenä tunnetuksi tullut 29-vuotias Monica Spear menehtyi maanantai-iltana, Globovision uutisoi. Viime vuodet Miamissa asunut Spear oli perhelomallaan Venezuelassa autoilemassa miehensä Thomas Henry Berry ja tyttärensä kanssa Puerto Cabellosta Valenciaan johtavalla moottoritiellä, kun välikohtaus tapahtui.

Pariskunnan viisivuotias tytär selvisi hengissä. Hän kuitenkin loukkaantui vakavasti saatuaan luodin jalkaansa. Poliisi epäilee, että ryöstäjät ampuivat perheen, kun heidän Toyota Corolla -autonsa oli mennyt epäkuntoon ja se täytyi pysäyttää moottoritien varteen. Missikaunotar jätti aikoinaan kotimaansa juuri sen heikon turvallisuustilanteen vuoksi. Viime vuonna Spear näytteli Pasion Prohibida -televisiosarjassa.