Victoria Silvstedtin povi pullisteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on onnistunut luomaan näyttävän kansainvälisen uran viihdealalla. Hän kaipaa kuitenkin kovasti jälkikasvua, ja 38-vuotias neitokainen tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia ja lomailee ahkerasti julkkisten suosimilla aurinkorannoilla.

Victoria Silvstedt kuvattiin eilen Karibialla supertähtien kansoittaman St. Barthsin rannalla valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Povipommin muodot eivät olleet pysyä kurissa, joten Victoria joutui alituisesti asettelemaan bikinien yläosaa paremmin.

Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.