P. Diddyn tyttöystävän bikinivartalo hipoo täydellistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni suomalainen on päässyt hittiräppäri P. Diddyn pintaliitomaailmaan sisään taannoisen P. Diddyn juoksupoika -realitysarjan kautta. Kyseisessä ohjelmassa etsittiin miehelle täydellistä assistenttia. Viihdemoguli samanmukaisesti juoksutti sarjassa kokelaitaan mielensä mukaan.

Diddy, oikealta nimeltään Sean John Combs, on ollut useamman vuoden on-off-suhteessa r&b-tähti Cassien kanssa. Pari vietti kuitenkin uudenvuoden erillään, joten heidän välillään epäillään olevan kiistaa. Neitokainen ikuisti itsensä Miamissa seksikkäisiin rantakuviin, ja näytti samalla musiikkimiehelle, mistä tämä jäi paitsi.

Taannoin räppäri P. Diddy ja Cassie Ventura päätyivät helliin yhteiskuviin, joissa he makasivat päällekkäin sängyllä. Diddy on Yhdysvaltojen kuuluisimpiin lukeutuva rap-moguli ja levytuottaja. Oman artistiuransa lisäksi mies on myös näytellyt elokuvissa ja uhonnut haluavansa maailman ensimmäiseksi mustaksi James Bondiksi. Koska herralla ei näyttelijän lahjoja pahemmin ole, agenttipesti on toistaiseksi päätynyt muihin käsiin.