Instagramin himoituin peppu! Fitness-kaunotar Jen Selter sykähdyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten 20-vuotiaasta Jen Selteristä, jonka nimi ei varmasti sano monelle vielä mitään. Lähes kahdelle miljoonalle se kuitenkin sanoo paljon, sillä Selterillä on Instagramin parhaiten muodostunut ja siten myös seuratuin takapuoli.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt peppujulkkkis nähdään verkkovideolla esittelemässä muotojaan suurkaupungin sykkeessä. Hänen kerrotaan esimerkiksi olevan mustasukkaisten tyttöjen kauhu.

– Jopa mustat tytöt toivovat, että heillä olisi hänen peppunsa, videolla todetaan.

Newtorkilainen Jen Selter ryhtyi taannoin julkaisemaan Instagramissa kuvia, joissa korostuu hänen poikkeuksellisen muodokkaaksi treenattu takapuolensa. Kuvien seuraajamäärä on sittemmin kasvanut räjähdysmäisesti, ja muun muassa Rihanna seuraa Jenin peppukuvia. Yksittäiset kuvat saavat jopa lähes 100.000 tykkäystä.