Extremein ulkohuussi: TV-komistus alastomana pöntöllä – jäätiköllä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ulkohuusseja on moneen makuun, ja perinteisimmät löytyvät esimerkiksi ihmisten mökeiltä. Taannoin kerroimme japanilaisesta ulkovessasta, jossa oli läpinäkyvät seinät, ja se sijaitsi kauniissa aidatussa puutarhassa. Ulkohuusseja voidaan pistää pystyyn myös keskelle ei-mitään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt True Blood -televisiosarjan komistus Alexander Skarsgård on ikuistettu otokseen, jossa hänet nähdään Etelänavalla ulostamassa keskellä jäätikköä. Joulukuussa napatussa otoksessa miehellä ei ole yllään muuta kuin kengät, nilkkoihin lasketut housut ja aurinkolasit. Tähti osallistui paikan päällä Walking With The Wounded -hyväntekeväisyysjärjestön haasteeseen. Samaan haasteeseen osallistui myös prinssi Harry.

Tukholmassa syntynyt Alexander Skarsgård on tullut tutuksi maailmalla erityisesti True Blood -vampyyrisarjasta. Mies on sukua näyttelijä Stellan Skarsgårdille ja Gustaf Skarsgårdille. 37-vuotias komistus on nähty muun muassa Battleship, Melancholia, Straw Dogs ja Beyond the Pole -elokuvissa.