Raju Facebook-huijaus leviää: ”Rihanna raiskattu ja murhattu”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplaulajatar Rihanna herätti viime vuonna runsaasti kohua erilaisilla tempauksillaan, joita hän harrasti esimerkiksi kiertueellaan Aasiassa ja Lähi-Idässä. Sittemmin hän on lähinnä lomaillut, mutta nyt Rihanna ja hänen faninsa ovat joutuneet todella rajun huijauksen kohteeksi.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Parhaillaan verkossa leviää huijaus, jonka mukaan Rihanna olisi raiskattu ja surmattu. Väite on kuitenkin täysin perätön, ja videon klikkaukset levittävät huijausta vain edelleen Facebookissa. Eilen illalla Rihanna kuvattiin katsomassa koripallo-ottelua yhdessä ystävänsä Cara Delevingnen kanssa, joten hän on elossa ja voi hyvin. Tuore valokuva ottelusta alla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kerroimme äskettäin, että Rihanna tekee yhteistyötä Shakiran kanssa. Kaksikko tulee julkaisemaan 13. tammikuuta yhteisen Can’t Remember To Forget You -singlen, jonka kansikuva paljastettiin Shakiran Instagram-tilillä. Kappale on mukana myös Shakiran tulevalla levyllä.

Rihanna juhli vuodenvaihteessa New Yorkissa malliystävänsä Cara Delevingnen kanssa. Paparazzit ikuistivat tuolloin Isosta Omenasta koomisen näyn, kun barbadoslaisen popparin asu muistutti enemmän poroa kuin trenditietoista laulajaa. Joululomallaan Rihannasta levisi verkkoon myös video, jossa hän antoi tukun rahaa kanssaan lomailleelle naiselle.