Kim Kardashian ja bestis vertailivat peppujaan – tässä tulos kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West menivät syksyllä vihdoinkin kihloihin. Sen jälkeen koko maailma onkin pidättänyt hengitystään, järjestetäänkö julkkismaailman kuninkaallisten häät jo vuonna 2014.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Häitä odotellessa Kim Kardashian on keskittynyt tavanomaisiin harrastuksiinsa, kuten selfie-kuvien jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Nyt realitytähti on julkaissut Instagram-tilillään näyttävän otoksen, jossa hän poseeraa ystävättärensä Blac Chynan kanssa. Kardashian ja Blac näyttävät vertailevan muodokkaita takapuoliaan peilin äärellä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Alustavien tietojen mukaan Kimin ja Kanyen hääjuhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin. Hääpäivää ei ole vielä paljastettu julkisuuteen.