Laura Cremaschi muodokkaana rannalla – pakarat eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on saatu maailman mallimarkkinoille vuosien varrella muutamia todella näyttäviä kaunottaria, eikä niiden virta näytä nytkään katkeavan. Tuore italialainen mallitulokas on nimeltään Laura Cremaschi, joka on saanut kovasti huomiota osakseen.

Laura Cremaschi kuvattiin eilen lomailemassa Miami Beachin rannalla yhdessä poikaystävänsä Andrea Peronen kanssa. Pariskunta ei tyytynyt vain lekottelemaan, sillä heidät nähtiin myös vauhdikkaan pallopelin tiimellyksessä. Lauran niukat bikinit eivät jääneet takuulla yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.