Mies virtsasi paukkupakkasessa – näin siinä sitten kävi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken suursuosion netissä saavuttaneesta videosta, jolla mies ampui kiehuvaa vettä pakkasilmaan vesipyssyllä. Nyt toiset pojat kokeilevat, kuinka virtsalle käy hyytävän kylmässä talvisäässä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomessa tuskaillaan parhaillaan puuttuvaa talvea. Yhdysvalloissa sen sijaan eletään poikkeuksellisen kylmää ajanjaksoa, ja maan kansalaiset ovat ottaneet pakkassäästä kaiken ilon irti. Nyt verkossa julkaistulla videolla vedätetään YouTube-katsojia. Minnesotassa ennätyspakkasessa elävät pojat ovat päättäneet virtsata hankeen ja kokeilla, kuinka urea muuttuu kylmän ilman kohdatessaan. Poika kokeilee rohkeasti efektiä ja tuloksena on viiden mukaan hämmentävä kellertävä höyrysuihku. Vai onko sittenkään?

Suomalaiset pääsevät toivottavasti hyvinkin pian kokeilemaan vastaavaa tempausta käytännössä. Staran aikaisempien talvien kliinisten testien mukaan samassa tilanteessa virtsa ei höyrysty kovassakaan pakkasessa, joten video haiskahtaa amerikkalaisnuorten huijaukselta. Todennäköisesti nuorella miehellä oli kädessään sukuelimensä sijaan pullollinen kuumaa vettä.