Miley Cyrus ja Jennifer Aniston taistelevat samasta miehestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frendit-televisiosarjasta räjähtävän suureen suosioon noussut Jennifer Aniston niittää ihailuja etenkin hiustyylillään. Nyt nainen on kuuleman mukaan raivostunut siitä, että hänen kampausmallinsa loihtinut stylisti Chris McMillan on myös Miley Cyrusin kampaaja.

Miley Cyrus muutti taannoin tyyliään rajusti ja apuun riensi kuuluisa losangelesilainen stylisti Chris McMillan. Radar Online -sivusto vihjailee, että Jennifer Aniston on asiasta raivoissaan. Hiukset ovat hänen ulkonäössään se asia, joka saavuttaa ihastelevia katseita edelleen. Nyt kuitenkin McMillan tunnetaan enemmän Cyrusin pixie-tyylin luojana kuin legendaarisen Rachel-kampauksen tekijänä.

Anistonin kerrotaan myös pyytäneen stylistia kiillottamaan näyttelijättären imagoa ja keskittymään vain häneen. Jennifer Anistonilla tulee olemaan kolme suurta elokuvaprojektia tämän vuoden aikana. Chris McMillan ja Miley Cyrus poseerasivat äsken yhteiskuvissa Cosmopolitanissa.

44-vuotias näyttelijätär loi hiustyylillään oman valtaisan trendin, joka oli aikoinaan maailman halutuin hiustyyli. Hän on kertonut muotoilevansa kasvojen ympärillä olevat hiukset pesun jälkeen sormilla, jonka jälkeen hän antaa ilman kuivattaa hiukset itsestään. Chris McMillan paljasti taannoin leikanneensa tyylin pilvipäissään.